Догори
Дати відгук

М'ясо для бутербродів: простий рецепт

Зі звичайних інгредієнтів можна приготувати справжній делікатес.

1 хв на прочитання15 Листопада 2022, 20:19
Поділитись:

Коли хочеться м’яса, краще їсти таки м’ясо, а не сосиски чи ковбасу. Але оскільки м’ясо в сирому вигляді мало придатне для вживання в їжу, можна перетворити його на делікатес. Причому для приготування м'яса для бутербродів знадобляться дуже прості складові.

Інгредієнти:

м'якуш яловичини — 1 кг;

часник — 2 зубчики;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

морква — 1 шт.;

лавровий лист — 2 шт.;

перець червоний мелений — за смаком;

перець запашний — 5 горошин;

хмелі-сунелі — 1 ч. л.;

сіль — 2 ст. л.

Приготування.

У воду додати сіль і довести до кипіння. Опустити в киплячу воду м'якуш яловичини. Варити 1 годину.

Додати цибулину, часник, моркву, лавровий лист, перець горошком і варити ще близько години до м'якості м'яса.

Вийняти м'ясо, покласти на фольгу, посипати спеціями та гострим перчиком за смаком.

Загорнути яловичину щільно фольгу, остудити і відправити в холодильник на ніч, аби м'ясо увібрало аромат спецій.

Нарізати м'ясо скибочками. Тепер можна втамувати голод.

Також ми розповідали про домашній майонез — просто, швидко й корисно.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: Максим Нікітін
Як приготувати сухарики для салатів — три способи
2 хв на прочитання49 хвилин тому
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитанняВчора
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитанняВчора
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитання18 Травня 2025
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитання18 Травня 2025