М’ясний рулет із лаваша — це не лише швидкий варіант вечері, а й дуже ситний. Він гарно смакує зі сметанний соусом. Також до фаршу можна додати дрібно нарізану зелень — підійде петрушка, кріп або кінза. Курячий фарш можна замінити іншим або зробити його дієтичним, використавши овочі та відварене філе індички.
Готову страву подають у гарячому вигляді, порізавши на шматочки,
Інгредієнти:
лаваш — 2 шт.;
куряче філе — 500 г;
цибулина — 1 шт.:
кефір — 100 мл;
сир — 200 г;
зелень, спеції до смаку.
Приготування.
В фарш додати всі інгредієнти, крім сиру і лаваша. Перемішати.
На перший шар викласти сир, накрити другим листом лаваша, тоді рівномірно викласти начинку з фаршу.
Згорнути в рулет, змастити яйцем і посипати сиром.
Поставити в духовку та випікати при 180 °С приблизно 30 хвилин.
Більше новин читайте на GreenPost.