Рулет із лаваша та курячого фаршу — не лише швидкий варіант вечері, а й дуже ситний

1 хв на прочитання50 хвилин тому
Фото: Максим Нікітін

Можна навіть зробити дієтичним.

М’ясний рулет із лаваша — це не лише швидкий варіант вечері, а й дуже ситний. Він гарно смакує зі сметанний соусом. Також до фаршу можна додати дрібно нарізану зелень — підійде петрушка, кріп або кінза. Курячий фарш можна замінити іншим або зробити його дієтичним, використавши овочі та відварене філе індички.

Готову страву подають у гарячому вигляді, порізавши на шматочки,

Інгредієнти:

лаваш — 2 шт.;

куряче філе — 500 г;

цибулина — 1 шт.:

кефір — 100 мл;

сир — 200 г;

зелень, спеції до смаку.

Приготування.

В фарш додати всі інгредієнти, крім сиру і лаваша. Перемішати.

На перший шар викласти сир, накрити другим листом лаваша, тоді рівномірно викласти начинку з фаршу.

Згорнути в рулет, змастити яйцем і посипати сиром.

Поставити в духовку та випікати при 180 °С приблизно 30 хвилин.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: