Розсипчасте цукрове печиво — дуже простий рецепт

1 хв на прочитання09 Лютого 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін

Часто пекли в нашому дитинстві.

Цукрове печиво нам часто пекли у дитинстві. Воно так називається тому, що зверху посипане цукром, а тому дуже подобається дітям. Ось один із рецептів цього печива.

Інгредієнти:

яйця — 3 шт.;

цукор — 1 скл.;

сметана — 1 скл.;

амоній — 1 ст. л.;

маргарин — 250 г;

борошно — до потрібної консистенції.

Приготування.

Яйця збити з цукром, додати сметану, амоній.

Борошно розтерти з маргарином. Усі складники з’єднати й замісити м’яке тісто.

Розкачати його тонко, посипати цукром, вирізати формочками печиво.

Пекти при температурі 180-200 °C.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: