Влітку можна приготувати тортик із будь-якими ягодами або фруктами.
Інгредієнти:
250 г кеш’ю
10 фініків
6 штук кураги
2 столові ложки сиропу топінамбуру
сік половинки лимона
100 г мигдалю
3 банани
1 чайна ложка кероба
1 столова ложка какао
Приготування. Попередньо замочити кеш’ю, мигдаль, курагу та фініки (годин на 12, найпростіше на ніч).
Викласти у форму шари у зазначеній послідовності.
Перший шар: перемолоті в блендері мигдаль, 5 фініків без кісточок, 3 штуки кураги, какао.
Другий шар: кеш'ю, сироп топінамбуру, сік лимона, 1,5 банана, 3 штуки кураги.
Третій шар — 1,5 банана, 5 фініків, кероб.
Прикрасити фруктами чи ягодами.
Відправити в морозилку щонайменше на 3 години (можна на ніч).
Дістати, дати підтанути, поділити на порції та насолоджуватися смаком.
Також ми наводили 5 ідей для ідеального сніданку і коли їх найкраще втілити.