Рецепт швидких сирних пончиків: м’які всередині, але з хрусткою скоринкою
Приготувати відмінні ласощі можа власноруч.
Порадувати рідних смачним десертом можна дуже просто. При цьому не потрібно бігти до магазину. Приготувати відмінні ласощі можа власноруч.
Йдеться про сирні пончики, які виходять дуже ароматними, ніжними та м’якими всередині. Верхушка при цьому завжди у них апетитна і хрумка.
Такий десерт прикрасить навіть святковий стіл.
Процес приготування
Спочатку слід розрахувати пропорції. На 360 г кислого сиру потрібно взяти 2 яйця, 2 столові ложки цукру, дрібку солі, чайну ложку солі, 200 грамів борошна.
Потім можна приступати до приготування.
Треба з’єднати в мисці сир, цукор, сіль, ванілін та яйця. Масу потрібно ретельно перемішати виделкою. Але якщо сир крупнозернистий, краще скористатися блендером.
Потім у тісто можна додавати 1/2 частину борошна та соду. Усі компоненти слід перемішати вилкою. Після цього треба додати залишки борошна. Занадто не забивайте тісто борошном, інакше пончики вийдуть тугими і не повітряними.
Як тільки тісто буде готове, то з нього потрібно зробити кульки, які потрібно трохи присипати борошном.
У сотейнику чи каструлі розігріти олію. Як тільки вона почне закипати, можна викладати в неї кульки. Відразу необхідно акуратно перемішати їх ложкою.
Смажити пончики на маленькому вогні треба близько 3-4 хвилин.
Викласти їх краще спочатку на паперовий рушник, щоб він увібрав надлишки олії. Посипати цукровою пудрою за бажанням.
Потім можна подавати і насолоджуватися смаком!