Рецепт пухких біляшів з пісною начинкою на піст: можна їсти всім
Ця смакота має хрустку скоринку та ароматну начинку.
Біляші готують з м’ясною начинкою, проте в піст це не варіант. Саме тому потрібно трансформувати улюблену страву. Цей рецепт сподобається вам, якщо ви зацікавлені в пісних біляшах.
Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:
- тепла вода — 250 мл;
- дріжджі — 30 г (або сухі 10 г);
- цукор — 1 ст.л.;
- сіль — 1 ч.л.;
- олія — 3-4 ст.л.;
- борошно — 2 скл.
Як приготувати
Головне, щоб тісто підійшло. Отже, в теплій воді розчиняємо дріжджі. Додаємо цукор, олію. Потім вже борошно з сіллю, коли опара підійметься. Тісто спочатку вимішуйте ложкою, а потім вже руками. залиште тісто в мисці, накрийте плівкою ич рушником та поставте в тепле місце на 1 годину.
Відваріть 6 картоплин та зробіть пюре. Посоліть, додайте засмажку з цибулі, порубіть кріп, часник. Вимішайте начинку.
Начиніть біляші та обсмажте їх звичним способом.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.