Догори
Дати відгук

Рецепт пухких біляшів з пісною начинкою на піст: можна їсти всім

Ця смакота має хрустку скоринку та ароматну начинку.

1 хв на прочитання16 Березня 2024, 12:00
Рецепт біляшів Смачна страва Пісні страви Рецепт біляшів Смачна страва Пісні страви
Поділитись:

Біляші готують з м’ясною начинкою, проте в піст це не варіант. Саме тому потрібно трансформувати улюблену страву. Цей рецепт сподобається вам, якщо ви зацікавлені в пісних біляшах.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • тепла вода — 250 мл;
  • дріжджі — 30 г (або сухі 10 г);
  • цукор — 1 ст.л.;
  • сіль — 1 ч.л.;
  • олія — 3-4 ст.л.;
  • борошно — 2 скл.

Як приготувати

Головне, щоб тісто підійшло. Отже, в теплій воді розчиняємо дріжджі. Додаємо цукор, олію. Потім вже борошно з сіллю, коли опара підійметься. Тісто спочатку вимішуйте ложкою, а потім вже руками. залиште тісто в мисці, накрийте плівкою ич рушником та поставте в тепле місце на 1 годину.

Відваріть 6 картоплин та зробіть пюре. Посоліть, додайте засмажку з цибулі, порубіть кріп, часник. Вимішайте начинку.

Начиніть біляші та обсмажте їх звичним способом. 

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.