Рецепт приготування ніжної сирної запіканки з манною крупою

1 хв на прочитання27 Квітня 2024, 12:00

В її приготуванні не буде нічого складного.

Запіканка з кисломолочного сиру — це смак дитинства. Її добре пам’ятає навіть старше покоління, бо таку завжди подавали в дитячому садочку. Було надзвичайно смачно. Якщо ви любите також сирну запіканку, тоді спробуйте її приготувати за цим рецептом.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

Як приготувати

Щоб родзинки були м’які, залийте їх водою. Поки вони розмокають підготуйте решту компонентів. Перетріть кисломолочний сир через сито. Яйця збийте з дрібкою солі. Змішайте їх разом з сиром. Для досягнення більш пишної текстури рекомендується сирну масу збити блендером.

Окремо збийте молоко з м’яким вершковим маслом. Введіть сю манну крупу. Тепер всі частини треба об’єднати. Заготовка повинна постояти 15 хвилин. За цей час манна крупа розбухне.

Перекладіть тісто в форму для випікання. Розігрійте духовку до 190 градусів. Поставте випікатися на 45 хвилин. Запіканку подають зі сметаною, згущеним молоком та свіжими ягодами. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: