Рецепт найсмачнішого домашнього кетчупу

1 хв на прочитання29 Липня 2024, 08:21
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»

Його можна приготувати на зиму, причому смак залежить від того, виберете ви солодкі яблука чи кислі.

Найсмачніший кетчуп — домашній. Його можна приготувати на зиму, причому смак залежить від того, виберете ви солодкі яблука чи кислі. Якщо любите гостре, можна також додати 1 головку часнику.

Інгредієнти:

помідори — 3 кг;

яблука — 0,5 кг;

цибуля — 0,25 кг;

сіль — 1,5 ст. л.;

цукор — 1,5 склянки;

перець червоний, чорний мелений за смаком;

яблучний оцет — 50 г.

Приготування.

Помідори, яблука й цибулю нарізати і варити, поки цибуля не стане м'яка. Подрібнити блендером і варити до бажаної густоти — орієнтовно хвилин 50.

До закінчення варіння додати решту інгредієнтів.

Постійно помішувати, а то пригорить.

Зняти з вогню й закрутити у банки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: