- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рецепт млинців на майонезі, пишні із просвітом
Рецепт млинців на майонезі, пишні із просвітом
У тісто додаємо столову ложку соняшникового жиру.
Зараз ми готуємо млинці по-різному, з начинками та без. Існує безліч незвичайних рецептів.
Розкажемо, як приготувати млинці на майонезі.
Інгредієнти млинців на майонезі:
- вода – 500 мл;
- сіль – щіпка;
- борошно – 9 ст. л.;
- олія – 2 ст. л.;
- яйця курячі – 2 шт.;
- майонез – 2 ст. л.;
- цукор – 2 ст. л.;
- ванільний цукор – 15 г.
Приготування млинців на майонезі:
У загальну тару розбиваємо яйця, викладаємо майонез, ванільний та звичайний цукровий пісок. Збиваємо інгредієнти до однорідності, не забуваємо посолити масу.
Підігріваємо воду до 60-70 градусів, виливаємо в майонезну масу та перемішуємо. Просіюємо в жижу борошно, замішуємо тісто млинця.
У тісто додаємо столову ложку соняшникового жиру. Залишаємо тісто на 20 хвилин у теплому місці.
Розігріваємо сковороду з олією, ополоником виливаємо на поверхню трохи тіста. Обсмажуємо на середньому вогні млинці по обидва боки до рум’яного кольору.
Не забувайте стежити, щоб млинці не пригоріли.
Таким чином, ви отримуєте новий рецепт приготування вже знайомої страви.