- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рецепт картопляних галушок із грибами та сиром, всього 3 простих інгредієнти
Рецепт картопляних галушок із грибами та сиром, всього 3 простих інгредієнти
Це фантастично легкі ньоки

Шеф-кухар Тарас Кліпін на своєму YouTube-каналі опублікував рецепт легкої вечері.
«Це фантастично легкі ньоки або галушки з картоплею, грибами та запашним пармезаном. Таке варто спробувати приготувати і не раз, адже страва готується просто і швидко, а смак такий, що ви дійсно не очікували отримати його за наявності таких простих інгредієнтів», — розповів шеф-кухар.
Рецепт галушок з грибами
Інгредієнти:
- Відварена картопля — 3 шт.
- Сіль/ Чорний перец — на смак.
- Яєчний жовток — 2 шт.
- Зелень — 5 г
- Борошно — 45 г
Начинка:
- Цибуля порей — 50 г
- Вершкове масло — 15 г
- Оливкова олія — 10 г
- Гриби шампіньйони — 70 г
- Сир Пармезан — 15 г
Приготування:
- Відварюємо картоплю, розчавлюємо в пюре, солимо та перчимо. Додаємо до картоплі два яєчні жовтки та борошно, замішуємо тісто.
- Нарізаємо петрушку(лише листочки!), або будь-яку іншу зелень. Ставимо нагріватись воду.
- Починаємо робити начинку: ріжемо цибулю порей і смажимо її на міксі вершкового масла та оливкової олії. Поки цибуля смажиться, нарізаємо гриби десь на 4 чи 6 дольок. Також додаємо їх до цибулі на пательню.
- Починаємо формувати ньоки: викладаємо трохи борошна на дошку і на руки, беремо трохи тіста і скатуємо кульку.
- Кульку кидаємо у воду на плиті, аби перевірити чи буде вона тримати форму. Якщо кулька не тримає форму — додайте до тіста ще борошна. Не забувайте помішувати цибулю та гриби, що смажаться.
- З тіста ліпимо ковбаску, та розрізаємо на частинки. На кожну трошки натискаємо пальцями і розплющуємо. Підсоліть воду та закидайте в неї ньоки на 3 хвилини.
- Дістаємо зварені ньоки та викладаємо на пательню до грибів та цибулі, щоб вони обмінювались смаками та гарно підсмажилися. Можна трошки підсолити цю суміш на пательні та додати вершкового масла.
- Викладаємо вже підсмажені ньоки, гриби та цибулю на тарілку та натираємо пармезан, аби присипати ним страву.
Смачного!
Більше з розділу Агро

Ціни на тепличні огірки в Україні різко впали, причини
1 хв на прочитання2 години тому

7 червня - Всесвітній день безпеки харчових продуктів
3 хв на прочитання4 години тому

БЕБ викрило схему розкрадання 80 мільйонів гривень на грантах для садівництва: подробиці
1 хв на прочитання5 годин тому

Протеїнові батончики не корисні для щоденного вживання — пояснюють дієтологи
4 хв на прочитанняВчора
Аграрії завершують посівну ярих зернових та зернобобових
1 хв на прочитанняВчора
Україна та ЄС домовились про термінові переговори щодо експорту агропродукції
2 хв на прочитанняВчора
Фіктивне садівництво: на Полтавщині викрито масштабну схему розкрадання державних коштів
2 хв на прочитанняВчора
На 98% завершено посівну ярих культур в Україні
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost

Україна надаватиме одноразову допомогу дітям, які повертаються з депортації та окупації
1 хв на прочитаннягодина тому

Мерц запропонував Трампу спільно тиснути на Росію заради завершення війни
3 хв на прочитання7 годин тому

Як кава впливає на мозок під час сну: несподівані відкриття науки
3 хв на прочитання8 годин тому

Дерев'яні огорожі для клумб: як обрамити красу саду стильно та довговічно (ФОТО)
4 хв на прочитання13 годин тому
Що відбувається з вашим тілом, коли ви п'єте гарячий чай або їсте суп-окріп? Точно нічого хорошого — розповідаємо
5 хв на прочитання14 годин тому
Як почистити м’які меблі вдома: покрокова інструкція
2 хв на прочитанняВчора
Річниця підриву Каховської ГЕС - ліквідація наслідків триває
1 хв на прочитанняВчора
Чому деякі керівники зриваються на крик — і почуваються після цього краще
3 хв на прочитанняВчора