Догори
Дати відгук

Рецепт кабачків, що за смаком нагадують гриби

Кабачкам потрібен час, аби дати сік.

1 хв на прочитання23 Вересня 2023, 00:32
Поділитись:

Якщо ви шукали рецепт заготівлі кабачків, що за смаком нагадують гриби, то ось він.

Інгредієнти:

кабачки — 1 кг;

цукор -1 ст. л.;⠀

сіль — 1 ст. л.;⠀

олія — ​​3 ст. л.;⠀

оцет 9 % — 2 ст. л.;

кріп — великий пучок;⠀

часник — 4 зубчики;⠀

перець чорний — ¼ ч. л.

Приготування.

Кабачки нарізати кубиками. Кріп подрібнити, часник пропустити через прес. Додати цукор із сіллю, олію й оцет. Все перемішати та залишити маринуватися на 1,5 години. Іноді перемішувати.

Банки стерилізувати. Кабачки за цей час дають сік.

Розкласти кабачки по банках разом із заливкою. Відправити стерилізувати наповнені банки, після чого закрутити.

Також ми писали про кабачки по-корейськи на зиму — смачно, просто і бюджетно.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Ландшафтний дизайн»
Секрети сучасного ландшафтного дизайну: як створити стильний і невибагливий сад на невеликій ділянці (ФОТО)
3 хв на прочитання04 Липня 2025
Швейцарська АЕС Лайбштадт. Фото взято з Вікіпедії
«Гарячий атом» — Швейцарія зупинила блок АЕС через аномальну спеку
2 хв на прочитання04 Липня 2025
Вибух на Житомирщині: у повітрі виявили перевищення шкідливих речовин
У повітрі біля епіцентру вибуху на Житомирщині зафіксовано перевищення шкідливих речовин
1 хв на прочитання2 години тому
Смертельний напад ведмедя в Румунії: загинув турист-мотоцикліст
У румунських Карпатах ведмідь на смерть загриз туриста-мотоцикліста
1 хв на прочитання4 години тому
Найкращим атлетом України став лучанин із синдромом Дауна Валентин Новосад
2 хв на прочитання5 годин тому
Українську "зелену" енергію інтегрують в ринок ЄС - Кабмін подав до Ради ключовий законопроєкт
2 хв на прочитання6 годин тому
Трагедія на Житомирщині: уряд ліквідовує наслідки потужного вибуху
1 хв на прочитання7 годин тому
Рубки на 57 млн грн: ДБР повідомило про підозру керівництву лісгоспу на Тернопільщині
1 хв на прочитання8 годин тому