Догори
Дати відгук

Рецепт кабачків, що за смаком нагадують гриби

Кабачкам потрібен час, аби дати сік.

1 хв на прочитання23 Вересня 2023, 00:32
Поділитись:

Якщо ви шукали рецепт заготівлі кабачків, що за смаком нагадують гриби, то ось він.

Інгредієнти:

кабачки — 1 кг;

цукор -1 ст. л.;⠀

сіль — 1 ст. л.;⠀

олія — ​​3 ст. л.;⠀

оцет 9 % — 2 ст. л.;

кріп — великий пучок;⠀

часник — 4 зубчики;⠀

перець чорний — ¼ ч. л.

Приготування.

Кабачки нарізати кубиками. Кріп подрібнити, часник пропустити через прес. Додати цукор із сіллю, олію й оцет. Все перемішати та залишити маринуватися на 1,5 години. Іноді перемішувати.

Банки стерилізувати. Кабачки за цей час дають сік.

Розкласти кабачки по банках разом із заливкою. Відправити стерилізувати наповнені банки, після чого закрутити.

Також ми писали про кабачки по-корейськи на зиму — смачно, просто і бюджетно.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.