Пишний омлет «Пуляр» на сковороді — простий і незвичайний рецепт із мінімуму інгредієнтів

1 хв на прочитання20 Квітня 2023, 07:36

За бажання можна додати молоко чи вершки.

Пишний омлет «Пуляр» готується на сковороді. Цей простий і незвичайний рецепт вимагає  мінімуму простих продуктів.

Інгредієнти:

яйця — 5 шт.;

молоко або вершки (за бажанням) — 2 ст. ложки;

сіль за смаком;

масло вершкове — 1 ч. ложка.

Приготування.

Яйця розділити на білки та жовтки.

До жовтків додати дрібку солі.

За бажання можна додати молоко чи вершки. Звісно, з молоком або вершками жовтки будуть ніжнішими.

Яєчні білки збити із щіпкою солі до щільних піків.

Сковороду (діаметр моєї сковороди 24 см) прогріти на помірному вогні, додати вершкове масло.

Вилити в сковороду з маслом жовтки, розрівняти рівномірним шаром по всьому дну сковороди.

За хвилину викласти на жовтки білкову масу. Накрити кришкою і смажити омлет на помірному вогні приблизно 7 хвилин до готовності білків.

Викласти омлет «Пуляр» на таріль для подачі. Розрізати навпіл омлет, одну частину укласти на другу, щоб білок виявився всередині.

Ось таким пишним виходить омлет «Пуляр»!

Також ми розповідали про білковий сніданок за 2 хвилини — омлет, який готується без олії.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: