Пишні сирники без яєць: найвдаліший рецепт сирної випічки на сніданок

1 хв на прочитання24 Жовтня 2023, 10:55

Щоб сирники вийшли пишними та ніжними, готувати їх краще без додавання яєць.

Найпопулярніша страва на сніданок – це, безперечно, сирники. Цю смачну випічку люблять дорослі та діти за ніжний смак та користь для здоров'я. Щоб сирники вийшли пишними та ніжними, готувати їх краще без додавання яєць.

Сирники без яєць

Інгредієнти:

2 пачки сиру (по 180 г)

2 ч. л. цукру

1 ст. л. борошна

1 щіпка солі

1 пакетик ванільного цукру

100 г родзинок, кураги та чорносливу

Спосіб приготування:

Сир пропустіть через м'ясорубку або пюрируйте блендером до однорідного кремоподібного стану. Додайте в сирну масу цукор, сіль, ваніль та борошно. Сухофрукти дрібно|мілко| наріжте, всипте в тісто і ретельно перемішайте до однорідності.

Якщо сир надто вологий, то борошна може знадобитися більше, готове тісто не повинне липнути до рук. Збільшувати норму цукру не варто, інакше сирники не вийдуть пишними.

З отриманого тіста скачайте товсту ковбаску, а потім ножем наріжте на шайби. Так, ваші сирники будуть однаковими за розміром. Кожен корж обваляйте в борошні з усіх боків.

Смажте сирники без яєць на олії до золотистої скоринки. Щоб вироби добре пропеклися, вогонь слід знизити до мінімального та накрити кришкою сковорідку.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: