Пишні сирники без яєць: найвдаліший рецепт сирної випічки на сніданок
Щоб сирники вийшли пишними та ніжними, готувати їх краще без додавання яєць.
Пишні сирники на сніданок швидко та без жодних яєць Найпопулярніша страва на сніданок – це, безперечно, сирники. Цю смачну випічку люблять дорослі та діти за ніжний смак та користь для здоров'я. Щоб сирники вийшли пишними та ніжними, готувати їх краще без додавання яєць.
Сирники без яєць
Інгредієнти:
2 пачки сиру (по 180 г)
2 ч. л. цукру
1 ст. л. борошна
1 щіпка солі
1 пакетик ванільного цукру
100 г родзинок, кураги та чорносливу
Спосіб приготування:
Сир пропустіть через м'ясорубку або пюрируйте блендером до однорідного кремоподібного стану. Додайте в сирну масу цукор, сіль, ваніль та борошно. Сухофрукти дрібно|мілко| наріжте, всипте в тісто і ретельно перемішайте до однорідності.
Якщо сир надто вологий, то борошна може знадобитися більше, готове тісто не повинне липнути до рук. Збільшувати норму цукру не варто, інакше сирники не вийдуть пишними.
З отриманого тіста скачайте товсту ковбаску, а потім ножем наріжте на шайби. Так, ваші сирники будуть однаковими за розміром. Кожен корж обваляйте в борошні з усіх боків.
Смажте сирники без яєць на олії до золотистої скоринки. Щоб вироби добре пропеклися, вогонь слід знизити до мінімального та накрити кришкою сковорідку.

