Попри відсутність м’яса, пиріг із капустяно-яєчною начинкою «За вуха не відтягнеш» зачаровує й тих, хто звик до ситних страв, — навіть чоловіки просто не можуть встояти перед його ніжним смаком і хрусткою скоринкою. Готується цей пиріг швидко, з простих інгредієнтів, а результат перевершує всі очікування.
Інгредієнти:
капуста — 500 г;
яйця — 3 шт.;
сметана — 5 ст. л.;
майонез — 3 ст. л.;
борошно — 6 ст. л.;
сіль — 1 ч. л.;
розпушувач для тіста — 2 ч. л.;
кріп.
Приготування.
Капусту нашаткувати, посолити, злегка протушкувати, вимкнути, додати посічений кріп.
З яєць, борошна, майонезу, сметани, розпушувача збити тісто.
Форму змастити олією, налити частину тіста, щоб покрило дно.
Викласти капусту, зверху вилити решту тіста.
Поставити у розігріту до 180 °C духовку, запікати 30 хв до золотистого кольору.
Більше новин читайте на GreenPost.