Простий рецепт пиріжків з яйцем та зеленою цибулею, які готуються за лічені хвилини
Тісто завжди вдале, м’яке як пух. Моментальні пиріжки з яйцем, які на другий день стають ще смачніше.
Пиріжки з яйцем та зеленою цибулею, здавалося б, страва, яка відома кожному з дитинства. Бабуся на кухні влаштовувала справжню казку, коли починала місити тісто. Кожен, хто знаходився вдома, повинен був зберігати тишу та думати лише про найкраще – за традицією, в іншому разі тісто не виходило та не підіймалось.
Готуючи пиріжки за цим рецептом, теж слід дотримуватись таких простих правил – ніяких поганих думок, а лише позитив. Втім, на відміну від класичного варіанта, смаколик за цим методом приготування не займе у вас багато часу. Радимо запам’ятати рецепт, адже такі пиріжки вам захочеться готувати кожного тижня.
Інгредієнти:
- 200 мілілітрів теплої води;
- 250 грамів борошна;
- 3 курячих яйця;
- 2 столові ложки олії;
- Пучок зеленої цибулі;
- Пів чайної ложки сухих дріжджів швидкої дії;
- 1 чайна ложка цукру;
- Олія для смаження та сіль на смак.
Спосіб приготування:
Перш за все в окремому посуді потрібно розвести дріжджі та цукор у теплій воді. Добре перемішайте отриману суміш і дайте їй настоятись у тихому й теплому місці не менше, ніж 20 хвилин. Тим часом просійте борошно. Через 20 хвилин додайте до суміші з дріжджами борошно та сіль, замісіть тісто. Додайте дві столові ложки олії до тіста, перемішайте та залиште настоюватись у теплому місці на пів години.
Поки тісто настоюється, приготуйте начинку для пиріжків. Відваріть яйця та дайте їм охолонути. Потім очистьте їх та наріжте дрібними кубиками в окрему тарілку. Туди ж додайте дрібно нарізану зелену цибулю, злегка підсоліть і добре перемішайте. Коли тісто настоялось, розділіть його на невеликі шматочки, розкачайте їх та викладіть на кожен шматочок начинку. Защіпніть краї тіста та надайте йому форми пиріжка.