- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Просто заморозьте ряжанку: рецепт неймовірно простого торта
Просто заморозьте ряжанку: рецепт неймовірно простого торта
Посипаємо його какао-порошком, горіхами, свіжими фруктами або сухофруктами
Приготування торта вимагає неабияких знань у кондитерській справі, фізичних зусиль та таланту, а тому домогосподарки часто звертаються до спеціалістів.
Як би дивно не звучало це твердження, але швидко приготувати торт і подати його, наприклад, до вечірнього чаю у звичайнісінький день зможе будь-яка господиня. Немає необхідності годинами стояти біля плити, запасатися наперед різноманітними інгредієнтами, з яких створюються кулінарні шедеври для особливих випадків. Смачно почастувати сім’ю і гостей, що несподівано прийшли, можна, використавши відмінні рецепти тортів, що готуються на швидку руку.
Усі звикли до того, що святковий торт треба обов’язково випікати у духовці, чекати, коли охолонуть коржі, і лише потім прикрашати його. Але як бути, якщо залишилося мало часу на підготовку святкового чаювання, і гості вже починають збиратися, а ще немає головного десерту? У цьому випадку чудовим виходом буде приготувати торт, якому зовсім не потрібна випічка. Печиво, пряники, крекери, зефір можуть стати чудовою основою найсмачнішого торта. Варто лише з’єднати їх у єдине ціле, використавши будь-яке варення, додавши фрукти та шоколад, щоб вийшов оригінальний та смачний тортик. Або, наприклад, сирний торт із фруктами та желатином. Цей дивовижний кулінарний шедевр також не потрібно випікати.
Інгредієнти
- Ряжанка — 800 мілілітрів
- Какао — 2 столових ложки
- Цукор — 150 грамів
- Желатин — 30 грамів
- Вода — 120 мілілітрів
Приготування торта на швидку руку
Змішати ряжанку, цукор (його кількість можна регулювати на свій смак) і какао (рекомендую просіяти через сито).
Швидкорозчинний желатин залити гарячою водою і розмішати його до повного розчинення. Додати через сито до ряжанки.
Масу збити міксером. Розливаємо формами і відправляємо в холодильник на 3 години для застигання. За бажанням у масу можна додати подрібнені горіхи або фрукти. Таким чином десерт отримає незабутній шарм та аромат.
Для того, щоб торт мав красивий вигляд посипаємо його какао-порошком, горіхами, свіжими фруктами або сухофруктами, також можна використати шоколадний або карамельний топінг чи свіжу шоколадну стружку.