Просто ульотний десерт: ідеальний рецепт, який розлітається за 1 хвилину
Рецепт бісквітного рулету, який ніколи не тріскається.
Літо - час смачних і легких десертів. Готуємо неймовірний рулет з полуницею.
Неможливо смачний легкий рулетик, який дуже смачний.
Такий десерт повинен спробувати кожен, адже готувати бісквіт всього 10 хвилин.
Полуничний рулет - простий рецепт
Вам потрібно:
- Борошно - 2,5 столових ложки
- Яйця - 3 шт
- Цукор - 120 гр
- Цукор ванільний - 1 пакетик
- Полуниця - 250 гр
- Крохмаль - 1 велика ложка з гіркою
- Вершки 180 мл
- Цукрова пудра для смаку
Продовжувати збивати яйця з цукром і додавати в тісто на полуничний бісквіт.
Силіконовою лопаткою перемішати тісто для рулету.
Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто та розрівняти ложкою або лопаткою.
Духовку розігріти до 200 градусів.
Поставити деко з тістом на 10 хвилин.
Теплий готовий бісквіт згорнути в рулет і остудити.
В цей час добре помити полуницю, збити в блендері або порізати маленькими кубиками.
Збийте в кухонному комбайні холодні вершки з цукровою пудрою, щоб вони були щільними.
Бісквітний рулет рясно змастити кремом та полити полуничним пюре або додати шматочки свіжої полуниці.
Зверніть знову в рулет та відправте в холодильник, щоб він просочився.
Полуничний рулет посипати цукровою пудрою та прикрасити за бажанням.
Яйця повинні бути кімнатної температури. Збити яйця до пінки, всипати цукор і збивати до стійкої піни.
Борошно попередньо просіяти, додати крохмаль і перемішати.