Буде готова, доки ви доїдете: маринована закуска з перчиком та грибами

1 хв на прочитання09 Вересня 2024, 07:32
Фото: «Їжа легко»

Чудово підійде для тих, хто шукає швидке й оригінальне частування.

Маринована закуска з перчиком та грибами стане чудовим доповненням до основних страв, а також легкою закускою на пікніку. Така закуска чудово підійде для тих, хто шукає швидке й оригінальне частування для будь-якої нагоди.

Інгредієнти:

печериці — 500 г;

перець болгарський — 2 шт.;

олія оливкова — 80 мл;

мед — 1 ч. л.;

оцет 9% — 20 мл;

зелень кропу — 1 пучок;

часник — 3 зубчики;

сіль — 0,5 ч. л.;

перець чорний мелений — 0,25 ч. л.

Приготування.

Печериці нарізати пластинками.

Болгарський перець нарізати соломкою.

Кріп дрібно покришити.

Часник нарізати пластинками.

Обсмажити печериці на розігрітій сковороді з олією протягом кількох хвилин.

Додати болгарський перець і, помішуючи, смажити до м'якості перцю.

Додати сіль, перець, мед. Перемішати, смажити одну хвилину. Додати оцет, перемішати, вимкнути вогонь. Додати часник, кріп, перемішати.

Дати повністю охолонути, висипати в судочок. Поставити у холодильник на ніч (мінімум на 4 години). Або взяти на природу — доки ви доїдете, закуска промаринується.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: