- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Про запас: рецепт паштету з бекону в банках
Про запас: рецепт паштету з бекону в банках
Можна просто намазати на хліб
 
 У воєнний час завжди треба мати у запасі їжу, яку не треба готувати. Ситний паштет, який можна просто намазати на хліб і який довго можна зберігати у банках навіть вдома, саме такий.
Інформатор пропонує приготувати паштет з бекону.
Продукти
- 2,5 кг бекону;
- -500 г свинини;
- -500 г цибулі;
- -500 г моркви;
- -80 г сухої овочевої суміші;
- – сіль, чорний мелений перець — за смаком.
Приготування
- Бекон і свинину нарізати шматочками. Пропустити їх через м’ясорубку.
- Моркву наріжте шматочками та пропустіть через м’ясорубку. За бажанням можна натерти на дрібну тертку.
- Цибулю наріжте шматочками та пропустіть через м’ясорубку. За бажанням можна нарізати кубиками.
- Помістіть всі підготовлені інгредієнти у велику миску. Додайте суміш підсушених овочів, сіль і чорний мелений перець за смаком. Добре перемішайте або руками, або ложкою, або за допомогою міксера.
- Візьміть ложку отриманого складу та обсмажте на сковороді. Спробуй це. Так ви зрозумієте, чи потрібно ще додавати сіль і чорний мелений перець.
- Отриманий паштет перекласти в добре вимиті й просушені банки. Відразу ж закрийте їх стерилізованими кришками, щільно закрутивши.
- Поставте банки у високу широку каструлю з дном, вистеленим чистою тканиною. Залийте їх холодною або теплою водою.
- Стерилізуйте майбутні банки 2 години з моменту закипання води, на маленькому вогні, під кришкою.
- Вийміть їх з води та переверніть догори дном на 3 години. Потім помістіть їх кришками вгору і дайте їм охолонути до кімнатної температури. Поставте їх у холодильник на 2-3 години.
- Отримані банки прибрати в місце зберігання.
Більше з розділу Агро
 
 В Одеській області вводять осінньо-зимову заборону на вилов риби у зимувальних ямах
2 хв на прочитанняВчора
 
 Хелловін: від кельтських традицій до українських інтерпретацій
2 хв на прочитанняВчора
 
 На Закарпатті розслідують забруднення річки Верке (ФОТО)
1 хв на прочитанняВчора
 
 Каріньян повертається: день, коли червоне вино з характером святкує своє відродження
2 хв на прочитанняВчора
Грип птиці: Держпродспоживслужба закликає вжити заходів безпеки через міграцію диких птахів
1 хв на прочитання29 Жовтня 2025
Вивантаження зерновозів у портах Великої Одеси збільшилося на третину за тиждень
2 хв на прочитання29 Жовтня 2025
Конкуренція на ринку яблук загострилася
2 хв на прочитання29 Жовтня 2025
Україна та ЄС домовилися про безстрокове розширення квот на агропродукцію
2 хв на прочитання28 Жовтня 2025
Більше з GreenPost
 
 Чайний ґайд: що додати в горнятко, щоб зігрітися та подолати осінню втому
2 хв на прочитанняВчора
 
 Мінветеранів розширює медичні та соціальні можливості
2 хв на прочитанняВчора
 
 "Стільці над головою": одесити вимагають реформи системи, де звільнення стає захистом для кривдників дітей
3 хв на прочитанняВчора
 
 Науковці встановили вік, коли люди почуваються найменш задоволеними життям
2 хв на прочитанняВчора
Жувальна гумка може допомогти серцю: пояснення лікарки
1 хв на прочитанняВчора
На Миколаївщині та Одещині з'являться п'ять нових еко-офісів для лісничих
1 хв на прочитанняВчора
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на  п'ятницю, 31 жовтня 2025 року
3 хв на прочитанняВчора
Як українські виробники адаптують бізнес до вимог ЄС щодо екологічного маркування
2 хв на прочитанняВчора


 
  
  
  
 