Для справжніх ласунів у нас є дуже приємні новини – можна їсти смаколики і не товстіти. Цей рецепт повітряної, ніжної сирної запіканки не тільки порадує всю сім’ю, а й займе лише пів години у приготуванні.
Складові:
Спосіб приготування:
Відокремлюємо білки від жовтків.
До жовтків додаємо сир, йогурт, цукор або інший підсолоджувач (мед, топінамбур), крохмаль – перебиваємо.
Білки перебиваємо до стійкості.
Додаємо до основної маси, акуратно перемішуємо силіконовою лопаткою.
Викладаємо тісто у форму діаметром 14 сантиметрів, зверху посипаємо мигдальними пластівцями.
Випікаємо запіканку в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 30-35 хвилин.
Готову запіканку зверху поливаємо згущеним молоком, варенням або джемом. Можна додати ще ягід.