Догори
Дати відгук

Польський шеф-кухар розповів, як потрібно правильно варити сосиски

Як виявилось, більшість із нас роблять це неправильно

1 хв на прочитання17 Жовтня 2023, 18:16
Поділитись:

Приготування сосисок здається одним із найпростіших дій на кухні. Однак, як виявилось, більшість із нас роблять це неправильно! Про це заявив польський шеф Петро Огінський, відомий у соціальних мережах як I Love Cooking. Він розповів, як все-таки слід готувати сосиски, інформує Ukr.Media.

По-перше, шеф-кухар зазначив, що сосиски в жодному разі не можна смажити або запікати, оскільки в них може міститися велика кількість солей, що містять нітрати або нітрити. При температурі вище 130 градусів вони перетворюються на нітрозаміни, які можуть сприяти розвитку раку.

Також, за словами Огінського, сосиски не можна варити у киплячій воді.

Шеф-кухар стверджує, що спочатку потрібно нагріти воду у каструлі до 75 градусів, а потім опустити у воду сосиски. При цьому температура має залишатися між 72 та 75 градусами. Коли самі сосиски розігріються до 60 градусів, вони будуть готові.

Не впевнені, що хтось так морочитиметься з приготуванням сосисок. Але тепер ви знаєте, як їх готують польські шеф-кухарі.

Якщо ви розумієте польську мову, то можете подивитися відео з порадами Огінського.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
БЕБ викрило директорку на несплаті 9 млн грн податків при постачанні для Нацгвардії
Постачала продукти Нацгвардії та не сплатила 9 млн грн податків — директорці компанії оголосили підозру
1 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне, My pictures are CC0. When doing composings / Pixabay
Жнива-2025: українські аграрії наближаються до першого мільйона тонн зерна
1 хв на прочитання8 годин тому
Посадовця Держгеокадастру на Волині судитимуть за роздачу заповідних земель
На Волині посадовець Держгеокадастру передав родичам заповідні землі на 6,3 млн грн — справа в суді
1 хв на прочитання15 годин тому
Літній салат з бринзою та свіжими овочами: рецепт за 10 хвилин
Літній салат по-одеськи: секрет ідеальної вечері за 10 хвилин
2 хв на прочитанняВчора
На Одещині знову масова загибель бджіл: пасічники звинувачують агрофірми
1 хв на прочитанняВчора
Трубочки зі згущенкою без вафельниці: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
2 хв на прочитання04 Липня 2025
Сезон лохини в розпалі: ціни на ягоду в Україні стрімко падають
1 хв на прочитання03 Липня 2025
Президент підписав закон, що змінить правила рибного ринку в Україні
1 хв на прочитання03 Липня 2025
Більше з GreenPost
Зображення: Robert Lea (створено за допомогою Canva)
Вогонь для Овна, мудрість для Козерога: гороскоп на 07.07 для всіх знаків зодіаку
2 хв на прочитання39 хвилин тому
Зображення згенеровано ШІ
Майже 900 тисяч гривень: на Одещині засудили трьох браконьєрів за незаконний вилов риби
1 хв на прочитання3 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Майже 900 тисяч гривень: на Одещині засудили трьох браконьєрів за незаконний вилов риби
1 хв на прочитання3 години тому
Львівські акробати виграли Кубок світу зі спортивної акробатики 2025
Львівські акробати виграли Кубок світу, здобувши третє золото поспіль
1 хв на прочитання5 годин тому
Чи буде в Україні 4-денний робочий тиждень? Відповідь голови фінансового комітету Ради
1 хв на прочитання6 годин тому
Уран і Венера в Близнюках змінюють наше літо і світосприйняття
3 хв на прочитання8 годин тому
Туреччину накрила екстремальна спека до +50°C, а в горах іде сніг
1 хв на прочитання9 годин тому
На Вінниччині вперше зареєстрували кар'єрну бурову установку та видали номер "00001"
1 хв на прочитання11 годин тому