Догори
Дати відгук

Польський шеф-кухар розповів, як потрібно правильно варити сосиски

Як виявилось, більшість із нас роблять це неправильно

1 хв на прочитання17 Жовтня 2023, 18:16
Поділитись:

Приготування сосисок здається одним із найпростіших дій на кухні. Однак, як виявилось, більшість із нас роблять це неправильно! Про це заявив польський шеф Петро Огінський, відомий у соціальних мережах як I Love Cooking. Він розповів, як все-таки слід готувати сосиски, інформує Ukr.Media.

По-перше, шеф-кухар зазначив, що сосиски в жодному разі не можна смажити або запікати, оскільки в них може міститися велика кількість солей, що містять нітрати або нітрити. При температурі вище 130 градусів вони перетворюються на нітрозаміни, які можуть сприяти розвитку раку.

Також, за словами Огінського, сосиски не можна варити у киплячій воді.

Шеф-кухар стверджує, що спочатку потрібно нагріти воду у каструлі до 75 градусів, а потім опустити у воду сосиски. При цьому температура має залишатися між 72 та 75 градусами. Коли самі сосиски розігріються до 60 градусів, вони будуть готові.

Не впевнені, що хтось так морочитиметься з приготуванням сосисок. Але тепер ви знаєте, як їх готують польські шеф-кухарі.

Якщо ви розумієте польську мову, то можете подивитися відео з порадами Огінського.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зображення згенеровано ШІ
Туреччина заявляє права на денер-кебаб у ЄС — Німеччина проти
1 хв на прочитання11 годин тому
Сніданок із кабачків Нсмачніша страва Рецепт приготування
“Королівський” сніданок або обід із кабачків: найсмачніша страва із простих продуктів
1 хв на прочитання14 годин тому
Земельний податок Агробізнес Законопроєкт
В Україні хочуть продовжити строк звільнення від земельного податку для певної категорії бізнесу
2 хв на прочитання17 годин тому
Зображення згенероване ШІ
Літній сирний десерт для тих, хто худне — надзвичайно легкий рецепт
1 хв на прочитання19 годин тому
Огірки по-фінськи: рецепт закрутки на зиму від Євгена Клопотенка
1 хв на прочитанняВчора
Затверджено Порядок проведення моніторингу земель і ґрунтів
1 хв на прочитанняВчора
Рецепт приготування маринованих кабачків, які на смак не відрізнити від грибів
1 хв на прочитанняВчора
Африканська чума свиней (АЧС) активно шириться Україною: зафіксовано вже у п'ятьох областях
1 хв на прочитанняВчора