- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Пісний вишневий бісквіт — рецепт із розряду «з нічого»
Вишневий бісквіт — рецепт із розряду «з нічого» або «задарма». Для приготування ароматного бісквіта потрібно мінімум часу та продуктів. Окрім того, можна взяти не вишневе варення, а якесь інше.
Інгредієнти:
сироп із вишневого варення — 0,5 склянки;
цукор — 0,5 склянки;
вишні (заморожені, консервовані або інші ягоди) — 250 г;
олія — 0,5 склянки;
борошно — 2 склянки;
вода — 0,5 склянки;
розпушувач — 1 пакетик;
горіхи — за бажанням.
Приготування.
Нагріти духовку до 180 °C.
Всипати у глибоку миску борошно й розпушувач, перемішати віничком.
У другу глибоку миску вилити сироп із варення, додати цукор, мішати до розчинення цукру.
Додати воду й олію, розмішати до однорідності.
Вилити рідку суміш у борошняну, ретельно перемішати.
Додати трохи розморожених вишень або інших ягід, акуратно перемішати. Залишити тісто на 5 хв.
У змащену олією форму діаметром 28–30 см викласти тісто, запікати близько 40 хв.
Охолодити у формі, а потім перекласти на тарілку.
Більше новин читайте на GreenPost.