Пісні хлібні коржі — простий і смачний рецепт

1 хв на прочитання19 Березня 2024, 01:21
Фото: «Їжа легко»

Вони чудово поєднуються з різноманітними начинками чи можуть бути подані просто з вершковим маслом або медом.

Хлібні коржі — це простий і смачний спосіб приготування хлібних виробів, які можна швидко приготувати для сніданку чи перекусу. Цей рецепт відомий своєю легкістю в приготуванні та використанням доступних інгредієнтів. Вони чудово поєднуються з різноманітними начинками чи можуть бути подані просто з вершковим маслом або медом.

Інгредієнти:

борошно — 300 г;

вода — 150 мл або молоко — 150 г;

сіль — 1 дрібка;

олія — 1-2 ст. ложки + для смаження;

сода — 0,5 ч. л. ложки

оцет — 1 ч. ложка

Приготування.

Борошно просіяти.

У борошні зробити заглиблення і посипати його. Влити воду (чи молоко), додати соду й оцет, 1-2 ст. ложки олії. Замісити м'яке тісто.

Накрити тісто рушником і дати йому відпочити 10 хвилин. Потім розділити тісто на кульки розміром із волоський горіх.

Розкачати тісто товщиною 0,3-0,5 см.

Розігріти сковороду, насипати 1-2 ст. ложки олії. В розігріту олію викласти коржики. Смажимо на середньому вогні 2-3 хвилини (до золотистого кольору).

Потім коржі перевернути й обсмажити з іншого боку 2-3 хвилини. Олію додавати в міру потреби по 1 ст. ложці.

Коржі готові.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: