Мохіто — це напій, який може бути як алкогольним, так і безалкогольним. Існує багато рецептів мохіто. Для алкогольної версії потрібні ром, газована вода, лайм, м'ята і тростинний цукор, хоча іноді замість рому використовують горілку.
Основні інгредієнти для безалкогольного мохіто — це лайм і м'ята, при цьому м'яту слід добре розім'яти. Безалкогольний мохіто підходить навіть для дітей.
Для підсолодження мохіто можна замінити звичайний цукор цукровим сиропом, приготованим у співвідношенні вода і цукор 1:1. Лід для мохіто має бути подрібненим. Його поміщають у міцний поліетиленовий пакет, обгортають рушником та розбивають качалкою до отримання дрібних шматочків.
Вишневий мохіто
Додавання вишень надає коктейлю приємну кислинку і свіжий аромат.
Для приготування вам знадобиться:
Приготування
Змішати в блендері вишню, м'яту, цедру і сік лайма , цукор і лід.
Додати ром, газовану воду, решту льоду.
Ретельно збити все в блендері.
Розлити порційно по келихах.
Більше новин читайте на GreenPost.