Печиво з листкового тіста — чи не найпростіше у приготуванні

1 хв на прочитання16 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Зате як смачно!

Печиво з листкового тіста — чи не найпростіше у приготуванні, зате як смачно! Спробуйте цей рецепт — переконаєтеся.

Інгредієнти:

яйця — 2 шт.;

сметана — 200 г;

маргарин — 2 пачки (500 г);

борошно — 3,5 склянки;

цукор для посипання.

Приготування.

Маргарин розтерти з борошном, додати жовтки, сметану. Гарно вимісити тісто. Покласти його на 2 години у холодильник.

Розкачати тісто завтовшки 2-3 мм і вирізати печиво. Кожне вмочати у білок і цукор.

Випікати при температурі 180-200 °C.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: