Догори
Дати відгук

Паста карбонара — простий покроковий рецепт

Подаючи до столу, її обов'язково слід посипати сиром і перцем за смаком.

1 хв на прочитання13 Листопада 2023, 00:37
Паста карбонара Паста карбонара
Поділитись:

Паста карбонара — це класична страва італійської кухні, широко відома у всьому світі. Секрет її популярності не тільки в доступності інгредієнтів і часі приготування. Головне — це неповторний смак, вершковий і ніжний, хоча справжня паста карбонара готується без вершків.

Інгредієнти:

спагеті — 1 упаковка;

яйця — 3 шт.;

сир Пармезан — 160 г;

бекон — 150-200 г;

часник — 2 зубчики;

чорний перець — 1 ч. л.

Приготування.

Відварити спагеті.

Паралельно нарізати бекон і часник, обсмажити та витопити жир.

Приготувати соус. В посудину розбити яйця, натерти пармезану, додати чорний перець, перемішати.

Вимкнути плиту, додати спагеті до бекону, вилити 2 ополоники води, в якій варилися спагеті.

Додати суміш із сиру та білків. Перемішати.

Подаючи до столу, обов'язково посипати сиром і перцем за смаком.

Також ми писали про лазанью: покроковий рецепт витонченої італійської страви.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Українська олія лідирує в Індії: обсяги імпорту зросли на 57%
Україна витісняє Росію з ринку: українська соняшникова олія вперше за два роки стала лідером в Індії
1 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
Група «Епіцентр» та Урбанські побудують зерновий термінал у порту «Південний»
2 хв на прочитання3 години тому
Зображення ілюстративне.
Фото: Dengarden.com
Місяць — найкращий садівник? Як космічні ритми впливають на ваш урожай
2 хв на прочитання13 годин тому
Фото ілюстративне
Натуральний твердий сир за 15 хвилин: простий рецепт у мікрохвильовці
1 хв на прочитанняВчора
Амброзія: небезпека для здоров'я та врожаю. Як захиститися від алергії та знищити бур’ян
2 хв на прочитанняВчора
Керівництво Одеського морпорту підозрюють у змові з бізнесменом для розтрати понад 8 млн грн
1 хв на прочитанняВчора
Понад 200 постраждалих громад забезпечили насінням овочів
1 хв на прочитанняВчора
День пасічника: Україна вшановує хранителів давніх медових традицій
2 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost