Догори
Дати відгук

Паштет із курячої печінки — надзвичайно простий і смачний рецепт

Ніжний, але насичений смак, який можна легко адаптувати під свої вподобання.

1 хв на прочитання14 Жовтня 2024, 07:24
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Зі звичайної курячої печінки можна створити справжній кулінарний шедевр, який задовольнить смакові уподобання навіть найвибагливіших гурманів. Паштет із цього інгредієнта — це ніжний, але насичений смак, який можна легко адаптувати під свої вподобання. Паштет із курячої печінки ідеальний для сніданку чи перекусу.

Інгредієнти:

куряча печінка — 1 кг;

яйця — 2 шт.;

вершкове масло — 100 г;

перець чилі або гострий соус — 20 г;

сіль, перець — до смаку.

Приготування.

Курячу печінку вимити й поставити варити в каструлю з підсоленою водою на півгодини. Після готовності відокремити всі плівочки та жорсткі частини.

Печінку нарізати великими шматками. Додати олію. Збити блендером до однорідного стану.

Додати яйця в суміш і знову збити блендером. Якщо паштет вийшов занадто густим, то до нього можна додати трохи води чи молока.

Для пікантного варіанту можна додати гострий соус чи один маленький перець чилі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.