- Головна
- Новини
- Агро
- Урожай-2022
- Овочевий рай: консервований салат з кабачками, помідорами і болгарським перцем
Овочевий рай: консервований салат з кабачками, помідорами і болгарським перцем
Почніть консервувати кабачки на зиму зараз, і у вас на столі завжди буде пікантна закуска
У цьому консервованому салаті використовуються найпопулярніші літні овочі — кабачки, болгарський перець та помідори. Приправлені великою кількістю часнику та спеціями, вони утворюють дуже смачну страву.
Консервований салат з кабачками, помідорами і болгарським перцем подається як гарнір з запеченою картоплею або рисом, а якщо додати м’ясо чи рибу, то виходить повноцінна вечеря.
Інгредієнти :
- Кабачки
- 2 кг
- Томати
- 1 кг
- Перець болгарський червоний
- 3 шт.
- Перець червоний гострий
- 1 шт.
- Часник, зубчики
- 10 шт.
- Сіль
- 40 г
- Цукор
- 100 г
- Оцет
- 70 мл
- Олія соняшникова
- 100 мл
- Зелень
- 50 г
Крок 1/3
Помийте всі овочі і зелень. Кабачки очистіть, у перців видаліть серцевини і наріжте шматочками. Помідори опустіть в кип’яток на 30 секунд, потім зніміть з них шкірку і розріжте на 4 частини.
Крок 2/3
Пропустіть через м’ясорубку шматочки помідорів і перцю. У каструлю покладіть нарізані кабачки, додайте помідорну масу, сіль, цукор, олію, перемішайте і варіть 30 хвилин.
Крок 3/3
Часник очистіть, подрібніть і додайте разом з оцтом і нарізаною зеленню у каструлю. Прокип’ятіть 10 хвилин, розкладіть в простерилізовані банки і закатайте кришками.