Омлет із кукурудзою та зеленою цибулею можна приготувати швидко, а головне — він містить різноманітні інгредієнти, що робить його надзвичайно універсальним.
Інгредієнти:
яйця — 2 шт.;
молоко — 80 мл;
кукурудза консервована — 3 ст. ложки;
борошно пшеничне — 2 ч. ложки;
цибуля зелена — 15 г;
масло вершкове — 1/2 ст. ложки;
сіль за смаком;
суміш мелених перців — за смаком.
Приготування.
Вбити яйця в миску та влити молоко.
Збовтати виделкою омлетну масу.
Всипати борошно і знову перемішати.
Дрібно нарізати зелену цибулю.
Додати в яєчну суміш зелену цибулю та консервовану кукурудзу.
Всипати спеції до смаку і знову розмішати виделкою.
Розтопити вершкове масло на повільному вогні, вилити омлетну суміш, накрити кришкою і смажити 8-9 хвилин.
Пряний омлет із консервованою кукурудзою та зеленою цибулею готовий.
Більше новин читайте на GreenPost.