Оладки з крабових паличок — можна подавати з гарніром або як самостійну страву

1 хв на прочитання11 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Швидко, зручно і смачно!

Хочете здивувати своїх близьких незвичайною стравою, яка не вимагає багато часу й зусиль? Ось нетрадиційний спосіб подачі крабових паличок — ароматні та соковиті оладки, які стануть справжньою знахідкою на вашому столі. Спробуйте приготувати й ви — швидко, зручно і смачно!

Інгредієнти:

крабові палички — 300 г;

твердий сир — 150 г;

яйця — 2 шт.;

сметана — 2 ст. л.;

борошно — 2 ст. л.;

сода — дрібка;

сіль — до смаку;

соняшникова олія — для смаження.

Приготування.

Крабові палички та сир потерти на грубій тертці, додати яйця, сметану, борошно, соди на кінчику ножа. Досолити — зовсім трішки. Усе добре вимішати.

На розігріту з олією сковороду ложкою викладати оладки та смажити з обох боків до золотистого кольору.

Можна подавати з гарніром або як самостійну страву.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: