Хочете здивувати своїх близьких незвичайною стравою, яка не вимагає багато часу й зусиль? Ось нетрадиційний спосіб подачі крабових паличок — ароматні та соковиті оладки, які стануть справжньою знахідкою на вашому столі. Спробуйте приготувати й ви — швидко, зручно і смачно!
Інгредієнти:
крабові палички — 300 г;
твердий сир — 150 г;
яйця — 2 шт.;
сметана — 2 ст. л.;
борошно — 2 ст. л.;
сода — дрібка;
сіль — до смаку;
соняшникова олія — для смаження.
Приготування.
Крабові палички та сир потерти на грубій тертці, додати яйця, сметану, борошно, соди на кінчику ножа. Досолити — зовсім трішки. Усе добре вимішати.
На розігріту з олією сковороду ложкою викладати оладки та смажити з обох боків до золотистого кольору.
Можна подавати з гарніром або як самостійну страву.
Більше новин читайте на GreenPost.