Окрошка на кефірі — холодний суп для спекотного літнього дня

1 хв на прочитання25 Серпня 2024, 08:24
Фото: «Їжа легко»

Завдяки простоті приготування й доступності інгредієнтів стане вашим улюбленим рецептом для швидкого обіду чи вечері.

Окрошка на кефірі — це справжній літній хіт, який освіжить у спекотний день, подарувавши відчуття легкості та насиченості. Завдяки простоті приготування та доступності інгредієнтів ця окрошка стане вашим улюбленим рецептом для швидкого обіду чи вечері. Подана холодною, окрошка миттєво освіжає, а її яскравий смак піднімає настрій.

Інгредієнти:

картопля — 3 шт.;

яйця курячі — 3 шт.;

огірок — 2 шт.;

редиска — 7 шт.;

ковбаса — 200 г;

зелень кропу — 1/2 пучка;

зелена цибуля — 1/2 пучка;

кефір — 1 л;

сіль — до смаку.

Приготування.

Картоплю промити і зварити до готовності в мундирі. Очистити та нарізати кубиками.

Ковбасу теж нарізати дрібними кубиками.

Зелень помити, просушити та дрібно покришити.

Яйця відварити круто, остудити, почистити та дрібно нарізати.

Редиску й огірок помити. Огірок нарізати дрібними кубиками.

Редиску нарізати тонкими півкільцями і скласти в миску.

Усе відправити у чашу для перемішування.

Залити продукти кефіром. Посолити. Поставити на 30 хвилин у холодильник (або взяти вже охолоджений кефір).

Розлити по порціях та подавати до столу. Окрошка на кефірі з ковбасою готова. Прикрасити редисом і яєчком. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: