Окрошка на кефірі — це справжній літній хіт, який освіжить у спекотний день, подарувавши відчуття легкості та насиченості. Завдяки простоті приготування та доступності інгредієнтів ця окрошка стане вашим улюбленим рецептом для швидкого обіду чи вечері. Подана холодною, окрошка миттєво освіжає, а її яскравий смак піднімає настрій.
Інгредієнти:
картопля — 3 шт.;
яйця курячі — 3 шт.;
огірок — 2 шт.;
редиска — 7 шт.;
ковбаса — 200 г;
зелень кропу — 1/2 пучка;
зелена цибуля — 1/2 пучка;
кефір — 1 л;
сіль — до смаку.
Приготування.
Картоплю промити і зварити до готовності в мундирі. Очистити та нарізати кубиками.
Ковбасу теж нарізати дрібними кубиками.
Зелень помити, просушити та дрібно покришити.
Яйця відварити круто, остудити, почистити та дрібно нарізати.
Редиску й огірок помити. Огірок нарізати дрібними кубиками.
Редиску нарізати тонкими півкільцями і скласти в миску.
Усе відправити у чашу для перемішування.
Залити продукти кефіром. Посолити. Поставити на 30 хвилин у холодильник (або взяти вже охолоджений кефір).
Розлити по порціях та подавати до столу. Окрошка на кефірі з ковбасою готова. Прикрасити редисом і яєчком. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.