- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- «Нутелла» зі слив
Рецепт сливової «нутелли» — джему, який чудово підходить для дитячого сніданку — доволі простий.
Інгредієнти:
сливи — 3 кг;
цукор — 1 кг;
ванільний цукор — 2 пакетики;
какао-порошок — 150 г;
вершкове масло 82 % — 250 г.
Приготування.
Сливи помити, порізати та дістати кісточки.
Подрібнити плоди до стану пюре.
Додати цукор та ретельно перемішати.
Готову масу поставити на вогонь та довести до кипіння, збираючи піну, що утворилася.
Варити варення 40-60 хвилин.
Наприкінці додати какао та ванільний цукор, перемішати, щоб не залишилося грудочок.
Додати вершкове масло та варити все разом ще 10 хвилин.
Гаряче варення налити у стерилізовані банки та герметично закрити кришками.
Також ми розповідали про консервований буряк на зиму.