Догори
Дати відгук

«Нова мантра — форма важливіша за розмір»: британський пластичний хірург розповів, які операції матимуть попит у 2024 році

Тренд на подвійні груди помер, нині у тренді «жалість до грудей».

3 хв на прочитання02 Лютого 2024, 17:17
Зображення згенероване ШІ Зображення згенероване ШІ
Поділитись:

Зменшення грудей і комбінована підтяжка обличчя та шиї стануть головними трендами косметичної хірургії у 2024 році. Такий прогноз дав британський пластичний хірург, керівник Британської асоціації пластичних та естетичних хірургів Марк Пасіфіко, розповідає Daily Mail.

Пан Пасіфіко сказав, що цього року, ймовірно, не будуть популярні операції зі збільшення грудей — клієнтки або хочуть мати менший розмір чашок, або, в деяких випадках, хочуть видалити більші імплантати, оскільки втомилися фізично носити їх.

Пластичний хірург зазначив, що великі грудні імплантати продовжують втрачати популярність серед жінок, особливо серед молодих матерів. Натомість, за його словами, жінки, як правило, у віці від 20 до 40 років, віддають перевагу відновленню грудей після годування, а не їх збільшенню.

«Пацієнтки після вагітності хотіли б, аби їхні груди були такими, якими були до годування груддю і до втрати об'єму, а не такими, як у "Острові кохання"», — сказав він.

Інша тенденція — жінки, які багато років тому встановили більші та важчі імплантати, тепер хочуть перейти на менший розмір, втомившись від фізичних проблем, які ті можуть спричинити.

Великі грудні імплантати, як і їхні природні аналоги, можуть призвести до того, що жінки страждатимуть від болю в спині, плечах або шиї через навантаження, пов'язане з їхньою фізичною вагою.

Пан Пасіфіко сказав, що «форма важливіша за розмір» — це нова мантра, і зараз перевага надається меншим імплантатам у поєднанні з підтяжкою грудей.

Він додав, що косметичні хірурги також спостерігають зростання кількості операцій зі зменшення грудей.

Це процедура, під час якої жінкам, які страждають від проблем, пов'язаних із великими грудьми, таких як біль, подразнення шкіри і неможливість повноцінно займатися спортом, видаляють частину грудей, а потім змінюють форму решти.

Хоча в деяких частинах британської Національної служби охорони здоров'я така операція доступна за суворими критеріями, пан Пасіфіко зазначив, що приватні хірурги спостерігають зростання кількості пацієнтів, які не бажають чекати на процедуру в державній службі охорони здоров'я.

Ще однією косметичною процедурою, популярність якої, за словами пана Пасіфіко, зростатиме у 2024 році, є «трансформаційна» комбінована підтяжка обличчя та шиї.

За його словами, попит на цю операцію був викликаний передусім соціальними мережами, коли люди зрозуміли, як легко помітити підтяжку обличчя на людині з непідтягнутою шиєю.

«Без гарного, гармонійного поліпшення шиї підтяжка обличчя не виглядає настільки добре чи настільки природно, наскільки це можливо. Якщо у вас погана шия, але гарне обличчя, ми можемо відразу помітити, що щось не зовсім так. Якщо ми хочемо отримати найкращий результат, тобто людину, яка не виглядає так, ніби вона перенесла операцію, дуже природно, дуже свіжо, з гарною лінією підборіддя і гарною шиєю, необхідна більш складна операція», — сказав він.

Пан Пасіфіко пояснює, що високоякісна комбінована підтяжка обличчя і шиї, швидше за все, буде коштувати від 22 000 до 26 000 фунтів стерлінгів.

Він прогнозує, що в найближчому майбутньому все більше хірургів почнуть пропонувати комбіновані операції у відповідь на попит пацієнтів.

Пан Пасіфіко зазначив, що, хоча кілька чоловіків цікавляться цією процедурою, тенденцію здебільшого очолюють жінки у віці від 50 років, які провели свої дослідження щодо того, як отримати найкращий естетичний результат.

Однак він попередив, що попит може перевищити пропозицію, оскільки лише 15-20 британських хірургів наразі пропонують цей вид складної хірургії.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Очищає кров Корисні продукти Холестерин
Є в кожному холодильнику: експерти назвали продукти, що очищають кров
1 хв на прочитання44 хвилини тому
 ГРВІ Грип та Коронавірус Статистика захворювань
За минулий тиждень на ГРВІ, грип та COVID-19 захворіло 117 937 українців, більшість — діти
1 хв на прочитання9 годин тому
Позбутися хропіння Корисні продукти Спати і висипатися
5 продуктів, які допоможуть позбутися хропіння
2 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Тепер офіційно: використання смартфонів не призводить до раку мозку — ВООЗ
2 хв на прочитанняВчора
У Британії вперше у світі тестують на людях препарат, що може вилікувати рак шкіри
1 хв на прочитанняВчора
У США чоловік поскаржився лікарям на мігрень — причиною головного болю виявились яйця солітера в мозку
2 хв на прочитанняВчора
5 овочів, які знижують рівень поганого холестерину
2 хв на прочитанняВчора
МОЗ винесло на громадське обговорення проект порядку надання послуг з амбулаторного лікування туберкульозу на первинці
2 хв на прочитанняВчора