Догори
Дати відгук

«Ні краплі коров'ячої крові»: суд в Індії ухвалив рішення про причину «всіх проблем на Землі»

«Якщо корови залишаються нещасними, то наше багатство і майно зникають».

2 хв на прочитання23 Січня 2023, 08:53
Поділитись:

Суд в індійському штаті Гуджарат присудив підозрюваному в незаконному перевезенні корів довічне ув'язнення. Мохаммада Аміна заарештували у серпні 2020 року за незаконне перевезення понад 16 корів разом із телятами у переповненій вантажівці, де тварини не могли лягти, їсти чи пити. Під час оголошення вироку суддя Самір Вінодчандра В'яс заявив, що всі проблеми світу вирішаться, коли буде припинено забій корів, розповідає Bar and Bench.

«Того дня, коли на землю не впаде ні краплі коров'ячої крові, буде вирішено всі проблеми і запанує благополуччя землі», — йдеться в ухвалі суду. Там також вказується, що корова є не лише твариною, а й матір'ю.

Неякісне транспортування та забій корів є «справою болю і смутку», продовжив суддя, а «будинки з коров'ячого гною не схильні до впливу атомної радіації». За його словами, коров'яча сеча служить ліками багатьох невиліковних хвороб, а «якщо корови залишаються нещасними, то наше багатство і майно зникають». В'яс підкреслив, що поголів’я корів різко скоротилася, й одного разу настане час, коли корів залишиться тільки малювати.

«Проблеми, які існують сьогодні, пов'язані з поширенням гарячкуватості та гарячого темпераменту. Єдина причина їхнього приросту — забій корів. Поки це не буде повністю заборонено, саттвічна зміна клімату не може мати свого ефекту», — ухвалив суд.

Також ми розповідали, як під час війни українці евакують бджіл — на «Газелі» та в ящику з-під боєприпасів (ФОТО).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко