Навіщо додавати корицю до ранкової кави

1 хв на прочитання27 Січня 2024, 06:50
На Буковине создадут почти 500 новых рабочих мест

Ця пряність дуже корисна для зниження холестерину та цукру в крові.

Щіпка меленої кориці допоможе підсолодити гіркоту та додасть гіркому напою приємний смак. Крім того, кориця містить багато мінералів, таких як кальцій, марганець, калій, залізо та магній. Навіть сам аромат цієї спеції підіймає настрій та сприяє роботі мозку. Кориця містить речовини, які знижують рівень цукру в крові, допомагає зняти стрес, нервову напругу. Спеція також багата на клітковину та антиоксиданти. Вживаючи  ароматну каву з корицею, варто пам'ятати, що кориця також має антибактеріальні, протизапальні та противірусні властивості.

Ця пряність дуже корисна для зниження холестерину та цукру в крові, профілактики шлунково-кишкових захворювань та пом'якшення симптомів при розладі ШКТ, лікування та профілактики ГРЗ, при болях у суглобах. А також для усунення запаху з порожнини рота, зняття головного болю.

Крім цих переваг кориця допоможе в боротьбі із зайвою вагою. Регулярне вживання кави з корицею очищує та відновлює кровотворні процеси, покращує травлення, таким чином допомагає схудненню, стимулює спалювання жиру. Помічено, що вживання кориці допомагає позбутися жирових відкладень у животі, який важко піддається корекції за допомогою фізичних вправ. Якщо ви хочете посилити схудливий ефект кави, то крім кориці до нього можна додати імбир. Крім прискорення метаболізму, такий настій також підвищить ваш імунітет і чинитиме зігрівальну дію.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: