Найніжніші сирники: рецепт пишних та апетитних смаколиків

1 хв на прочитання28 Жовтня 2022, 19:00

Рецепт сирників як в ресторані!

Сирники – страва по-особливому тепла й домашня, що викликає найприємніші асоціації.

Найчастіше ці кругленькі шайбочки присмачують родзинками, проте підійдуть й інші сухофрукти або ж свіжі фрукти. Подають ніжні сирники з медом, згущеним молоком, варенням чи посипають цукровою пудрою.

Насамперед слід сир розтерти на кашку.

В окремій тарілці збити яйця та всипати манку. Дати набрякнути 2-3 хвилини.

Вилити яєчну суміш у сир і добре вимішати ложкою. Додати крохмаль, цукор та ванілін.

З отриманої маси сформувати сирники. Обваляти кожен у борошні.

Викласти їх на добре розігріту сковороду й смажити на невеликому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: