Догори
Дати відгук

Найкращі афродизіаки для жінок, які містяться в натуральних продуктах

Проте слід враховувати, що вони посилюють бажання, але не створюють його з нуля.

3 хв на прочитання16 Жовтня 2022, 00:32
Поділитись:

Настрій жінки — явище непередбачуване. Але існують засоби, здатні легко збудити жінку, — натуральні афродизіаки. Звучить як міф, але вони справді ефективні, розповідає Sex MissFit.

1) Устриці, банани та Co

До класичних афродизіаків завжди зараховували устриці. Смачні молюски багаті на білок і цинк. Саме цинк впливає сексуальне збудження, оскільки він необхідний для утворення тестостерону. Багато цинку міститься й у гарбузовому насінні.

Банани також стимулюють вироблення важливих гормонів сексуального настрою. До того ж банан дуже смачний і символізує пеніс.

У давнину люди використовували базилік як парфум, тепер його додають у пасту й інші страви. Щоб посилити його збуджуючі властивості, потрібно змішати базилік із перцем чилі. Гостра їжа у переносному значенні слова робить людей «гарячими».

Спаржу також відносять до афродизіаків. Вона не тільки нагадує фалос, а й особливо багата на поживні речовини і вітаміни. Завдяки цьому спаржа допомагає вести довшу любовну гру.

2) Фруктові афродизіаки

Подібно до устриць, полуниця багата на цинк. Ці солодкі ягоди можна включити до прелюдії в якості експерименту — їсти полуницю з пупка партнера чи покласти кілька ягід на своє тіло.

Інжир і гранати ідеальні для випадку, коли потрібно розворушити лібідо. Фосфор, що міститься в інжирі, забезпечує організм енергією й посилює сексуальне бажання. Гранат стимулює лібідо, а чоловікам допомагає стабілізувати ерекцію.

Фрукти добре поєднуються із шоколадом. Шоколад сприяє викиду гормонів щастя та покращує кровопостачання. У комбінації із фруктами шоколад перетворюється на своєрідну «віагру», яка не залишає байдужими ні жінок, ні чоловіків. Шоколад можна замінити солодкою ваніллю.

3) Спеції

Ще в стародавньому Китаї імбир використовувався як афродизіак. Спеція робила чоловіків ніжними коханцями, а жінок збуджувала. Імбир ідеальний у йогурті та чаї. Доданий до чаю, імбир стимулює кровопостачання.

Розмарин прикрашає не тільки смак страви, а й ароматизує воду таким чином, що парочка, відпочивши в ній, захоче віддатися пристрасному сексу.

4) Екзотичні афродизіаки

Китайське дерево гінгко білоба дуже корисне для здоров'я та позитивно впливає на сексуальність: тривалість статевого акту збільшується, збудження посилюється, оргазм стає інтенсивнішим. Діючі речовини рослини представлені у формі чаю, смажених горіхів або настоянки.

Африканські горіхи коли містять кофеїн і таніни — вони забезпечують тіло енергією, покращують концентрацію та підвищують кількість кисню в крові. Завдяки цьому активізується лібідо. Горіхи коли змішуються з кашею або молоком.

Мака перуанська росте в Південній Америці. Вона позитивно впливає на жіноче здоров'я, регулює рівень гормонів, підвищує фертильність. Маку у формі порошку можна додавати в смузі та чай, а також приправляти нею їжу.

Східноазійський та північноамериканський женьшень доступний у різних формах — у порошку, сушеному та свіжому вигляді. У женьшені є аргінін, що покращує кровотік у геніталіях: клітор стає чутливішим, а піхва менш сухою. Крім того, жіночий оргазм стає яскравішим і тривалішим завдяки женьшеню. Зазвичай його додають у чай або страву як спецію.

Афродизіаки — ідеальний варіант для романтичної вечері з продовженням. Головне — не захоплюватися їжею й алкоголем (його краще виключити), інакше замість пристрасної ночі ви просто виспитеся. Також варто додати, що не можна чекати на диво від афродизіаків — вони посилюють бажання, але не створюють його з нуля.

Також ми розповідали, від яких хвороб не захистить кондом.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost
Ліси для майбутнього: SoftServe і WWF-Україна відновили гектар лісу на Львівщині. Фото: SoftServe / Halyna Kuchmanych
Ліси для майбутнього: SoftServe і WWF-Україна відновили гектар лісу на Львівщині
4 хв на прочитання39 хвилин тому
Хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
Укрзалізниця визначилася, хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
1 хв на прочитаннягодина тому
Як приготувати добриво для кімнатних квітів із популярного фрукту
1 хв на прочитаннягодина тому
 Екологія Переробка Забруднення пластиком Глобальний договір про пластик
Україна долучилася до Коаліції високих амбіцій щодо припинення забруднення пластиком
2 хв на прочитання3 години тому
Цвітна капуста з хрусткою скоринкою: смачний рецепт
1 хв на прочитання4 години тому
У дитинстві ненавидів гусей, а зараз розвиває на них великий бізнес: на Полтавщині є унікальне господарство
1 хв на прочитання4 години тому
24 квітня – Всесвітній день захисту лабораторних тварин та тих, хто бореться проти вівісекції
4 хв на прочитання6 годин тому
В Антарктиді вулкан вивергає золото: щодня виходить по 6 тисяч доларів
1 хв на прочитання7 годин тому