- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- На сніданок дуже поживно: кіш із вершковою капустою, беконом та кукурудзкою
На сніданок дуже поживно: кіш із вершковою капустою, беконом та кукурудзкою
Можна вживати як у гарячому, так і холодному вигляді!
Інгредієнти:
140 г. | |
1 ч.ложка | |
0,2 ч.ложки | |
200 г. | |
6 ст.ложок | |
300 г. | |
120 г. | |
| |
300 г. | |
200 г. | |
1 шт. | |
| |
|
Розраховано на 6 порцій
КІШ З КАПУСТОЮ
Дуже простий і смачний рецепт з доступних для всіх інгредієнтів.
Приготування:
1. Для приготування тіста потрібно перетерти руками у крихту холодне вершкове масло, цукор, сіль і борошно. Далі додаємо 6 ст. л. води, вимішуємо та ставимо у холодильник на 30 хвилин.
2. Поки тісто у нас відпочиває у холодильнику, ми перейдемо до приготування начинки. Кришимо звичайну білокачанну капусту і блашуємо її на вершковому маслі до м'якості. Після цього ми окремо обсмажуємо бекон до легкої золотистості і з'єднуємо всі інгредієнти: капуста, бекон, кукурудза, зелень, сир.
3. З'єднуємо вершки та одне яйце для заливки пирога. Змішуємо з начинкою і додаємо спеції до смаку (у мене були: суміш перців, паприка і базилік сушений).
4. Формуємо тарт у зручній для вас формі, викладаємо туди отриману начинку та відправляємо в духовку при 190° на 30 хвилин.
5. Далі я посипала кіш додатково сиром, кунжутом і поставила в духовку на 15 хвилин до золотистості.
Смачного!