На американський ринок виходить кава з молекул

1 хв на прочитання04 Грудня 2019, 12:41

Американська компанія Atomo Coffee розробила першу в світі молекулярну каву, приготовану без бобів, повідомляє портал Cnet.

Молекулярна кава, яка надійде у продаж у 2020 році, виглядає і пахне як звичайна, за винятком того, що вона на смак більш м’яка та менш гірка.

Хоча молекулярна кава зроблена не з кавових зерен, вона все одно містить кофеїн.

Напій виготовляється з натуральних інгредієнтів – рецепт є запатентованим і не розголошується. Але існує інформація, що у виробництві цієї кави використовується насіння кавуна або лушпиння соняшнику.

Молекулярний біолог Джаррет Стопфорт разом з маркетологом Енді Клейчемом, які є засновниками Atomo Coffee, стверджують, що їхня розробка може допомогти задовольнити світовий запит на каву в контексті зміни клімату.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: