Догори
Дати відгук

Морська капуста може врятувати від серцевого нападу

Цей продукт багатий на полісахариди.

1 хв на прочитання17 Січня 2023, 11:23
Поділитись:

Морська капуста у щоденному раціоні допомагає у декілька разів знизити ризик серцевого нападу та нормалізувати артеріальний тиск.

Вчені з Данії провели експеримент, який засвідчив, що регулярне вживання морської капусти поліпшує стан кровоносних судин та у декілька разів знижує ризик серцевого нападу.

У дослідах взяли участь люди, що мають проблеми із серцево-судинною системою. Учасників експерименту поділили на дві групи, в одній з яких учасники отримували до свого щоденного раціону добавку у вигляді морської капусти.

Аналіз отриманих даних засвідчив, що стан поліпшився саме в тих, хто вживає цей морський продукт. За їх словами у ранкові та вечірні часи вони почували себе відчутно краще. Морська капуста у щоденному раціоні допомогла їм нормалізувати тиск.

Морська капуста багата магнієм, залізом, а також вітамінами А, С, Е та групи В. Вона допомагає схуднути, перешкоджає виникненню тромбів у судинах, поліпшує витривалість.

Окрім цього цей продукт багатий на полісахариди, що стимулюють роботу імунної системи, нормалізує обмін речовин та знижує рівень холестерину. Завдяки цим та іншим своїм якостям вона допомагає загальмувати старіння організму.

Джерело: Медицина 2.0

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.