Догори
Дати відгук

Морква виявилася корисною для зниження холестерину

Дієтолог розповіла про користь моркви

1 хв на прочитання26 Листопада 2022, 23:52
Поділитись:

Дієтолог Ліза Янг розповіла про користь моркви.

За її словами, морква – універсальний продукт. Коренеплід можна готувати у будь-якому вигляді: смажити, відварювати, тушкувати, робити пюре чи сік. У моркві багато клітковини, тому вона добре підійде для перекушування, швидко наситить організм.

Морква корисна завдяки високому вмісту в ній не тільки бета-каротину, але і вітаміну А та інших мікроелементів. Вона запускає в організмі процес самоочищення, знижує рівень холестерину, загалом покращує роботу органів травлення. Вітамін А, яким морква багата, може зміцнити серце і кровоносні судини.

«Звичайна морква – чудовий постачальник розчинної клітковини та бета-каротину», – розповіла Янг.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.