Цей рецепт також гарний тим, що дозволяє використовувати продукти, що застоялися, черствий хліб і сир, який залишився від нарізок або трохи обвітрився.
Інгредієнти:
яйця — 2 шт.;
молоко — 300-400 мл;
сир — 100 г;
помідор — 1 шт.;
рослинна олія — 2 столові ложки;
хліб, батон — 1 шт.
Приготування.
Збити віночком молоко та яйця, додати спеції.
Порізати помідор кубиками і натерти на тертці сир.
Змішати всі інгредієнти й додати олію.
Добре обмочити шматочки хліба в клярі та викласти на розігріту сковорідку, зверху ложкою додатково покласти сир та помідор із кляру.
Обсмажувати із двох сторін до появи золотаво-коричневого кольору.
Подавати до столу можна як гарячими, так і холодними, смак не змінюється.
Також ми розповідали про прості коржики з сиром (ФОТО).
Окрім того, ми писали про оладки на кефірі із зеленою цибулею та твердим сиром: швидкий рецепт.