- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Міні-торт із печива та сметанного крему: легкий і швидкий десерт без випічки
Міні-торт із печива та сметанного крему: легкий і швидкий десерт без випічки
Його треба подавати відразу.
Міні-торт із печива та сметанного крему готується дуже просто та швидко — навіть пекти нічого не доведеться.
Інгредієнти:
печиво сухе (затяжне) — 250 г;
сметана жирна — 500 г;
згущене молоко — 250 г;
цукор ванільний — 1 пакетик.
Приготування.
Сметану збити з ванільним цукром і згущеним молоком — це займе буквально кілька хвилин.
Підібрати форму, в якій буде формуватися десерт.
Викласти один шар печива.
Залити тонким шаром сметанного крему.
Знову печиво, знову крем — і так доти, доки печиво та крем не закінчаться.
Накрити десерт із печива та сметанного крему кришкою чи харчовою плівкою та помістити у холодильник на ніч.
Дістати міні-торт без випічки з холодильника, порізати на порції та подавати десерт із печива та сметанного крему відразу, щоби сметана не встигла розтанути.
Також ми наводили дуже простий рецепт желе лише з трьох інгредієнтів.