Мариновані кружальцями кабачки: збережіть смакоту на зиму
Спробуйте вже зараз — не пошкодуєте.

Простий рецепт кабачків, що підійдуть як закуска до будь-чого.
Інгредієнти (на 3-літрову банку):
молоді кабачки — 2 кг;
часник — 3-4 зубчики;
перець чорний — 10 горошин;
лавровий лист — 3 шт.;
перець духмяний — 10 горошин;
кріп із парасольками — кілька гілочок;
листя хрону та смородини;
сіль — 2 ст. ложки;
цукор — 3 ст. ложки;
оцет 9 % — 80 мл.
Приготування.
Кабачки ретельно помити та нарізати кружальцями завтовшки приблизно 1,5-2 см.
На дно стерилізованих банок покласти часник і всю зелень.
Щільно укласти кружальця кабачків у банки.
Залити кабачки окропом, накрити кришками та залишити на 15 хвилин.
Злити воду з банок у каструлю. Додати сіль, цукор, перець і лавровий лист, довести до кипіння.
Після закипання влити оцет, перемішати й одразу зняти з вогню.
Залити кабачки гарячим маринадом і щільно закрутити банки.
Перевернути банки догори дном, укутати в ковдру та залишити до повного охолодження.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



