Догори
Дати відгук

Макарони в сметанно-томатному соусі — надзвичайно простий рецепт смачної страви

Макарони також можуть смакувати по-різному.

1 хв на прочитання04 Жовтня 2024, 08:18
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Що може бути простішим за варені макарони? Але вони також можуть смакувати по-різному — наприклад, якщо це макарони в сметанно-томатному соусі. Якщо ви шукаєте простий, але неймовірно смачний рецепт для буденного обіду чи вечері, то це він.

Інгредієнти:

макарони — 300 г;

сир — 100 г;

сметана — 50 г;

томат-паста — 50 г;

масло вершкове — 30 г;

сіль — до смаку;

перець чорний мелений — до смаку.

Приготування.

Відварити макарони, додати вершкове масло.

До томатної пасти додати сметану та половину тертого сиру, добре перемішати.

У сковороду відправити сметанно-томатний соус із сиром і безперервно помішувати 5 хвилин на середньому вогні.

Залити гарячі макарони соусом.

При подачі посипати макарони в томатно-сметанному соусі тертим сиром, що залишився. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
У кабіні фермери іноді просто сторожові пси. Робота в полі ведеться за допомогою GPS. Фото: Thomas Trutschel/dpa
ЄС погодив спрощення спільної сільськогосподарської політики для підтримки фермерів
1 хв на прочитанняВчора
Міскантус. Фото: DW
В Україні почали вирощувати міскантус, який дає на 20% більше енергії, ніж деревина
1 хв на прочитанняВчора
Ціни на томати до 120 грн/кг: в Україні дорожчають помідори через негоду та зростання витрат на обігрів теплиць
Ціна на помідори зросла до 120 грн/кг через листопадові погодні катаклізми
2 хв на прочитанняВчора
ФОТО: земельні наділи / agropolit.com
Чому учасники бойових дій не можуть отримати землю у приватну власність під час війни
1 хв на прочитання10 Листопада 2025
Ціни на борщовий набір впали втричі: надлишок продукції та воєнні ризики обвалили ринок
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Смак подорожей у келиху: як Європа святкує день винного туризму
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Лоза, що дає життя: як українські винороби і садівники створюють нову культуру
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Від форелі на Закарпатті до 2,4 млн товстолоба на Одещині: масштабне зариблення водойм
2 хв на прочитання08 Листопада 2025