Рецепт приготування м’яса в пергаменті. М’ясо виходить золотисте начебто його посмажили на сковороді, але при цьому готується воно без олії, виходить соковите, а саме краще не потрібно стояти біля плити, і жодних бризок. Все, як Ви любите.
Тим більше, це дуже просто готується.
Нам знадобиться:
Покроковий рецепт приготування:
М’ясо, у мене свиняча шия 1 кг, поріжемо на порційні шматочки. Шматочки у ене за розміром приблизно 3 на 4 см.
Відріжемо папір для випічки так, щоб можна було покласти в два шари на Ваш лист, кладемо один шар паперу для випічки на лист, змащуємо олією і кладемо м’ясо.
М’ясо солимо на 1 кг м’яса, я додаю половину ч.л. солі. Чорний перець у мене суміш перців, пропустимо часник через прес для часнику, половину часнику кладемо на один бік, тепер м’ясо перевертаємо і солимо другий бік, перчимо і розподіляємо часник, що залишився.
Папір для випічки змащуємо олією та кладемо на м’ясо. Тепер щільно підгортаємо краї.
Ставимо в духовку і готуємо при 200 градусах 35 – 40 хвилин, орієнтуйтеся на духовку.
Готове м’ясо подаємо з будь-яким гарніром.