М'ясний рулет у сирно-картопляній оболонці — простий рецепт

1 хв на прочитання13 Грудня 2022, 14:50

Готується трохи більше години.

М'ясний рулет у сирно-картопляній оболонці готується дуже просто, і продукти для цього також потрібні прості.

Інгредієнти:

картопляне пюре — 250 г;

картопляний крохмаль — 2 ст. ложки;

яйця — 2 шт.;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

зелень петрушки рубана — 2 ст. ложки;

сир твердий — 150 г;

часник — 1 зубчик;

олія;

манна крупа — 2 ст. ложки;

м'ясний фарш — 500 г;

панірувальні сухарі — 2 ст. ложки;

сіль;

коріандр мелений — 0,5 ч. ложки.

Приготування.

1 ст. ложку петрушки, 1 яйце, 50 г тертого сиру та крохмаль додаємо в картопляне пюре і добре вимішати. На поліетиленову плівку викласти картоплю прямокутником завтовшки 1 см. Руки можна змочити водою.

Цибулю та часник порубати й обсмажити на олії 3 хвилини. Змішати з м'ясом, манкою, сухарями, коріандром, петрушкою та яйцем. Посолити, добре вимішати та відбити. Викласти фарш зверху картоплі меншим прямокутником.

За допомогою плівки згорнути рулет. Плівку прибрати, а рулет щільно загорнути у фольгу. Варити рулет у воді на слабкому вогні 50-60 хвилин після закипання.

Вийняти м'ясний рулет із води і, коли трохи охолоне, розгорнути і посипати тертим сиром зусібіч. Поставити лист із рулетом у розігріту до 200 °С духовку на 10-15 хвилин, аби сир зарум'янився.

Охолоджений м'ясний рулет нарізати шматочками.

Також ми розповідали про рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — незвичайний рецепт із простих продуктів.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: