- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- М'ясний рулет у сирно-картопляній оболонці — простий рецепт
М'ясний рулет у сирно-картопляній оболонці — простий рецепт
Готується трохи більше години.
М'ясний рулет у сирно-картопляній оболонці готується дуже просто, і продукти для цього також потрібні прості.
Інгредієнти:
картопляне пюре — 250 г;
картопляний крохмаль — 2 ст. ложки;
яйця — 2 шт.;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
зелень петрушки рубана — 2 ст. ложки;
сир твердий — 150 г;
часник — 1 зубчик;
олія;
манна крупа — 2 ст. ложки;
м'ясний фарш — 500 г;
панірувальні сухарі — 2 ст. ложки;
сіль;
коріандр мелений — 0,5 ч. ложки.
Приготування.
1 ст. ложку петрушки, 1 яйце, 50 г тертого сиру та крохмаль додаємо в картопляне пюре і добре вимішати. На поліетиленову плівку викласти картоплю прямокутником завтовшки 1 см. Руки можна змочити водою.
Цибулю та часник порубати й обсмажити на олії 3 хвилини. Змішати з м'ясом, манкою, сухарями, коріандром, петрушкою та яйцем. Посолити, добре вимішати та відбити. Викласти фарш зверху картоплі меншим прямокутником.
За допомогою плівки згорнути рулет. Плівку прибрати, а рулет щільно загорнути у фольгу. Варити рулет у воді на слабкому вогні 50-60 хвилин після закипання.
Вийняти м'ясний рулет із води і, коли трохи охолоне, розгорнути і посипати тертим сиром зусібіч. Поставити лист із рулетом у розігріту до 200 °С духовку на 10-15 хвилин, аби сир зарум'янився.
Охолоджений м'ясний рулет нарізати шматочками.
Також ми розповідали про рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — незвичайний рецепт із простих продуктів.