М'ясні рулети з лаваша — апетитні м'ясні трубочки, які готуються швидко і просто. Але свинину для їх приготування треба розморозити заздалегідь.
Інгредієнти:
лаваш тонкий - 1 шт.;
свинина - 200 г;
олія пісна — 3 столові ложки;
помідор - 1 шт.;
огірок - 1 шт.;
цибуля – ½ шт.;
соус томатний — 3 чайні ложки;
сіль - за смаком;
мелений перець — за смаком.
Приготування.
М'якоть свинини нарізати невеликими брусочками.
Обсмажити м'ясну нарізку на добре розігрітій сковороді з олією. М'ясні шматочки в процесі обсмажування посолити і поперчити на власний смак.
Лаваш розрізати кулінарними ножицями на прямокутники.
Приступити до формування рулетиків. Один кінець заготовки змастити томатним соусом.
Покласти на соус обсмажені шматочки свинини.
Додати на м'ясо подрібнені овочі - помідор, огірок і цибулю.
Лаваш із начинкою згорнути в трубочку.
Рулетики зі свининою обсмажити на сковороді із 2-х сторін.
Апетитні м'ясні трубочки готові.
Також ми розповідали про сосиски з твердим сиром у лаваші — смачний сніданок за кілька хвилин.
Окрім того, ми писали про смачні перекуси в бомбосховищі: дієтолог радить варіанти начинок для лаваша.